måndag 16 februari 2009

I TV soffan!!


Så igår hann vi med att titta på TV också, inte dåligt med alla måsten man måste hinna med per kväll.
Då menar vi som inte bor hemma & har en mamma som tvättar åt oss eller en underbetald assistent som springer benen av sig för att hämta ens kemtvätt.
Först ut var det nya TV-serien "183 dagar".
Ganska snabbt kan man konstatera att Tuva Novotny som spelar Emma måste ha veckans, nej, förlåt ÅRET fulaste peruk, what-a-terrible-wig som de säger i gaykretsar!! Helt plötsligt fick den fula pagen ett nytt ansikte nu när inte Regina Lund bor i Sverige längre.
Hur tänkte kostyman/ sminkan där eller tog budgeten slut redan vid alla fula outfits rollinnehavarna var tvunga att bära & all den plast det inreddes med??
Utöver det en serie som är så fylld av komplex av sin samtid att det blir skrattretande.
Jisses, gör bara en serie som inte behöver ha konstiga klipp, tillbakablickar & tillgjora karaktärer som till råga är färgmatchade!!
Inte ens en snorre fick man se!!
Med andra ord, inget man slavisk behöver följa om man säger så.
Jo, kanske om man heter Gynning/ Rosing för att komma ihåg varför man befinner sig där man gör idag, att det var TV-pippandet som såg till det & knappast någon medfödd talang man ändå inte besitter.
Sedan var det "Advokaterna", Sveriges tappra försök till Bosten Legal fast som dokumentär (vad blir härnäst?? "Rörmokarna- våra dagar fyllda med sk*t").
Man kan inte hjälpa att undra, är alla advokater så där pompösa så det enda sättet för dem att koppla av är med tennis & däremellan ruska om sonen-de-aldrig-träffar i håret & kalla honom "Junior", jisses, kan det bli mer klicheartat än så??
Och man minst sagt häpnar när advokat Björn Sandin uttalar sig om Riccardo fallet där han försvarar en av de åtalade efter domen fallit" Ja, klart jag är besviken. Detta är något som kommer påverka honom resten av livet"..Yeah right..tänk om Riccardo åtminstone kunde få säga det idag..Just det, vi glömde ju..han har ju INGET liv idag.
Undrar bara om herr advokat spelar golf med den åtalades pappa emellanåt med tanke på att de rör sig ju mer eller mindre i samma kretsar...
Ja, om det är dessa (ibland) hjärtlösa individer som ska försvara brottslingar behöver vi inte vara oroliga- det är bara att lägga oss ner & dö direkt istället, innan vi blir våldtagna eller rånade, de lär ju ändå gå fria!!
Och nästa vecka får vi följa Jens Lapidus, undrar om han kommer smyga in lite reklam för sin senaste bok, försäljningen har ju gått lite knackigt..
Som tur är finns det ju en å annan trevlig advokat att ta månskenbelysta nattpromenader med ibland så hoppet är inte helt ute om vi säger så.
Men med andra ord, en HEL kväll åt skogen när man kunde målat naglarna i alla regnbågens färger & färgat fransarna däremellan.
Dags att börja se över TV-licensen månne??

2 kommentarer:

Emma Damm sa...

Kika gärna in på min konstnärsblogg. Jag postar bland annat olika kändisporträtt och säljer även egendesignade linnen :-)

emma härnqvist/perfektion sa...

jo.. och tack. jag tycker bara att ni har ett så märkligt blogg-namn.