tisdag 17 februari 2009

MORE MILK PLEASE!!


Vi gick på förhandsvisning av "Milk" med godingen Sean Penn med våran gaykompis "Rainbow Mike".
Håhå, hela Sveriges bögelit var där, alltså de fem som finns.
Lars Wallin, den gamla partypinglan (måste nog vara den mest ihärdigaste av de alla vilket också börjar synas, botox PLS).
En avmagrad Alexander aldrig-varit-snygg Bard i sina kortbyxor, hey, Alexander..om ett "statement" inte slagit igenom under tio år lär det nog aldrig göra det & INGEN, vi menar INGEN fattar varken poängen eller vad som är roligt så du kan lägga kortbyxorna på hyllan nu!!
Syntes gjorde även Fröken Lindarw med följe. Å, vad skönt det är med en människa som fortfarande tar 80-talet på så stort allvar.
Han måste vara överlycklig att Lili & Susie upplever en revival nu!!
Med lite tur kanske han också kan åka med i den karusellen...
Jonas Gardell var också där, alltid lika iskall som en frusen spermie i vinterkylan...
Filmen var helt ok, alltid lite märkligt att blanda politik med homosexualitet..För lets face it..det känns verkligen som två olika världar, ivarjefall här i Sverige där det går mer eller mindre ut på paljetter, boar, målade pattar, glamma & drama men, men..det var väl kul att gossarna äntligen kunde få se vad det egentligen handlar om även om det nog kom som en överraskning kan tänka med tanke på att de flesta tror att gayrörelsen går ut på att scora så många som möjligt under sin livstid utan att åka på hivan divan.
Anyway, ett STORT minus var de två gayfarbröderna bakom oss som hade en lång konversation om Sixten de hittat död i sin säng tidigare i veckan vilket de högljutt berättade för en trött Pekka Heino (jo, just..den lilla hallåan var där också) + snubben som satt brevid som man vid vissa ögonblick trodde bokstavligen skulle flytta in i popcornasken med hela ansiktet.
Och DU, vi SÅG när du petade i näsan..hittade du något spännande där??
Nåväl, konstatera kan man åter igen att de stilsäkra, modemevetna bögarna lyste med sin frånvaro vilket är mer regel än undantag.
Kanske QX kunde hållt ett föredrag i stil innan filmen började. Men vilka är vi att döma, är varken gays eller utan stil så vad vet vi??