måndag 9 februari 2009

SKANDAL!!

Ja, och så trodde man inte att melodifestivalen kunde komma på nya löpsedlar men oj, vad fel man hade där!!
"SKANDAL" löd Expressens löpssida & forsatte med arga insändare som " Har SVT finanskris eftersom det skall röstas tre gånger eller något sådant. Sorgligt." & "Detta är en katastrof för SVT. En inkompetent programledare med TV4-syndrom, plus ett röstningskoncept som är obegripligt".
Som sagt, finns en hel del skrivkunninghet därute i stugorna så fler än Liza Marklund borde få chansen att fylla kiosklitteraturens hyllor.
Anyway, ja, vet inte om man ska säga att man är förvånad.
Egentligen är det väl bra att melodifestivalen får lite nya rubriker från de vanliga "Fel låt vann", kanske den i och med det kan få ett nyväckt intresse för det är bara inse fakta, det finns en grupp som bryr sig mycket lite om detta spektakel & det är dagens kids (ok, vi menar det heterosexuella delen) & utöver det börjar det spridas en leda över denna återkommande repris.
För som vi tidigare nämnt här i bloggen så börjar melodifestivalen bli "aningen" mossig med samma koncept gång på gång & nuförtiden inga större överraskningar, & nu har man även börjat återanvända artisterna med så där tre års intervaller.
Nej, hoppas hellre på att SVT köper in bättre filmer, bättre serier & att detta är sista året denna firmafest cirkus är igång, åtminstone i denna tappning!!
Freedom for the people!!

Inga kommentarer: