torsdag 23 april 2009

Lite dittan å datten om otrohet igen....

Så..för att fortsätta lite om otrohetsgrejen med stort O då...
Igår kunde man läsa i en av kvällstidningarna (och den här gången säger vi INTE vilken, den blaskan har fått nog gratis reklam här) om en småbarnspappa som flitigt satt på nätet & jagade småtjejer. 1500 chatkontakter hann han med. Inte dåligt..undrar om den lyckligt "ovetande" frun fick göra allt hushållsarbete hemma då?? Eller om hon liksom sina olyckliga medsystrar i samma sits valde den enkla vägen att stoppa huvudet i sanden...Man kan helt enkelt INTE vara omedveten om en sådan sak om ens partner lägger ner så mycket tid på att hitta annan förströelse mellan blöjbytena vilka han ändå inte verkar deltagit i.
Vilket gör att vi osökt kommer in på alla dessa "lyckade" bugaboo morsor med käcka hästsvansar & rosor på kinderna man ser i parti & minut ute på stan....Undrar vad deras gubbar gör medan de själva jagar vidare i jakten på den totala Mama-familjelyckan.

Det var ju tex inte för inte en av våra folkkäraste schlagerartister numera lever själv med två små knoddar....
Vem vet, det kan vara DIN man som sitter & toksurfar efter teenage porr!!
Som man brukar säga;" I de lugnaste vatten går....."
So beware!!

P.S Angående de mail vi fått om T-shirten vi visade här igår...boyz, vi är HELT säkra på att era flickvänner föredrar er med den riktiga varan i Fred Perry istället!!!

1 kommentar:

KalsongMorsan sa...

Nej, jag vet precis var jag har han & vad han pysslar med ^^ Han sitter aldrig vid datan ändå :)