tisdag 21 april 2009

OTROHET-Var f*n går gränsen???Gång på gång hör man om vänner (oftast av kvinnor) hur de blivit bedragna av sina snubbar.
I dagsläget verkar det vara mer regel än undantag. Förutom att ha den dåliga smaken att skicka iväg killen med grabbgänget på Ålandsfärjan är det även nästan lika mycket som att låta honom scora andra chicks. Det är ju inte för inte att det kallas "kn*llbaljan"...
Men vad vi undrar är...VAR går gränsen??
Att killen fantiserar om andra brudar?? Att han i smyg porrsurfar eller chattar med andra brudar eller när den verkligen var inne...Eller tar en snabb träff med fröken höger medan han tänker på den nya, (såklart)unga, sexiga praktikanten på jobbet?? Enligt nya rön kan detta tydligen bero på mannens gener. Är vi förvånade?? Knappast.....
Och när borde man isåfall skicka ut karln med en enkel tur biljett (ingen retur här inte)??
Ja, det är sådant de Fisande Fittorna funderar på såhär års när de riktigt unga pumorna börjar vakna till liv ute på stan med ögonen inriktade på just din karl som du kämpat så hårt för att få!!!
Så vad tycker ni?? Var går gränsen & vad är det absolut bästa sättet att behålla sin karl på??

"Lay your hand of my man- you just want what Iam!"
-Vaya Con Dios

5 kommentarer:

Viktigpettern sa...

Jag tror ett problem är att många träffas på krogen och tänker wow hon/han var snygg...vi gifter oss! Hah kom igen. Klart som korvspad det inte håller.

Själv tror jag mer på vänskap och attraktion som utvecklas till något mer håller längre.

Sen den här ungdomshysterin (själv är jag bara halvgubbe och har inte börjat jaga unga tjejer ännu) men nog fan är mogna kvinnor attraktiva (och kåta som fan!)

Ordspråk: Kvinnor är som ett riktigt bra årgångsvin...de blir bara finare med åren!

ina-bina sa...

Av det här inlägget drar jag slutsatsen att du aldrig blivit bedragen, eller blivit det men aldrig älskat din respektive (som du kanske trodde att du gjorde). Stämmer det?

Det här är en fluga av ett alldeles för stort ämne. Blir bara upprörd av det här...

Sandy sa...

Otrohet är fan inte okej.

Inte någon stans!

Kram / http://www.sandracarlsson.blogspot.com/

Sugen sa...

Otrohet händer den bästa kan man ju konstatera, och att det är dina vänner tjejerna som du oftast refererar till är väl för du har mest kontakt med dina väninnor, och jag kan ju hävda motsatsen att det är männen som blir bedragna.

Men vad är otrohet? Självklart är det ju en kommunikation mellan parterna vad som är okej och inte, och går man över gränsen så är det själklart inte okej.

Tack hej

sassa sa...

hej , har för mig att du skrev att min sambo porrsurfar.
Har ag fel?