söndag 7 juni 2009

NYA REFLECTIONS!!!


Ja, under veckan som gått kan man undra;
1. Ok, att många farbröder har Bruce Springsteen som husgud & en å annan bra textrad har väl karln lyckats knåpa ihop men att tidningarna skriver 10-20 sidor efter varje konsert-är inte det lite märkligt minst sagt??

2.Var Martin Melin också gravid under tiden han & Läckberg väntade barn?? Av bilderna att döma ser det ut som om Melin får en permanent ståplats i vassen i sommar...vilket gör att vi osökt kommer in på..
MÅSTE man skaffa ett "kärleksbarn" med varje ny karl/ kvinna man träffar??
Och vad kallar man då de barn man hade innan isåfall?? "Olycksfall i arbetet"??

3.Zlatan må ha en bringa som en grekisk gud men ett face som något man kan hitta i stallen på Solvalla. Man behöver knappast vara någon Einstein för att förstå varför en "viss" typ av brudar dras till denna typ av killar...Det handlar nog snarare om att man har en viss förkärlek till dyra Mullberry väskor än att sitta & prata om Freuds teorier;-))

P.S
Apropå fotboll OCH den kommande Priden (bara knappt två månader kvar sen kan varje bög andas ut & Buttericks öka dagskassan) gör att man kan undra när den hunkiga fotbollsspelaren/ modellen ska komma ut ur garderoben. Ok, det blev aldrig någonting med Bögback..förlåt Jöback men jisses..det finns ju MASSOR av killar som skulle stå i mål för hans skull!!

Inga kommentarer: