måndag 22 juni 2009

Tant-snusk!!!!


Det är ju bara för underbart när det vackra, efterlängtade vädret äntligen infinner sig. Men som med allt annat...det finns baksidor!!! Som folks kropps-snusk till exempel!! Nu är det faktiskt kvinnornas tur att få sig en känga!!!
I förra veckan satt vi på en uteservering och väntade på vår lunch. Solen sken och det var så där varmt och helt perfekt. Tills det kommer en kvinna och slår sig ner vid bordet bredvid för att dricka en kaffe. Hon tar av sig sina sportsandaler (ni vet, värsta sortens svenne-pjuck!!!) och lägger upp sina AP-HÅRIGA ben på en stol!!!!
Vi säger SKÄRPNING!!!!! Listan kan göras lång på sånt som man inte visar bara för att det råkar bli varmt och man inte behöver lika mycket kläder...men vi betackar oss för; celluliter, håriga ben, tampongsnören och spruckna hälar!!! Sånt får oss att må illa!! Hål det för er själva om ni nu bara måste ha de attributen. Urk!!

2 kommentarer:

Fredrik sa...

Gud vad jag är besviken. Jag, en man, inbillade mig eller hoppades på att "Fittan fes (fan vad gött namn!) måtte vara en blogg för rejäla, självklara och starka kvinnor". Jisses vilken nit. Dravlet om rakade ben är under all kritik, bortom allt betydelse och helt ointressant. Skärp er.

Fredrik Ed
Malmö

Jävla Jenny sa...

Men allvarligt, Fredrik... Visst, jag håller med om att det är varje individs beslut om man vill vara konformist och raka benen innan man visar upp dem offentligt eller inte. Men samtidigt måste man ta i beaktande att man delar utrymme med sina medmänniskor och att alla eventuellt inte uppskattar listan över attribut (särskilt vädrade parmesanliknande hälar...) som våra kära fisande fittor radat upp i gällande inlägg. Det här funkar finfint under de kalla årstiderna, men under sommaren släpper svennarna alla begränsningar. Jag sitter på Sicilien sedan två veckor och här, i 36-gradig värme, har folk vett att klä på sig, fila fötterna, raka ryggen... Men Sverige lyckas balla ur varenda jävla sommar. Inte konstigt att man flyr fältet.