söndag 14 juni 2009

VAKNA UPP FÖRÄLDRAR!!!

Något är väldigt sjukt i samhället när två 16-åringar bestämmer sig för att mörda en 15-årig tjej på en avslutningsfest.
Lika sjukt är det när forskare säger att saker & ting (ungdomsvåldet) inte blivit värre än förr. Än en gång ser man samma idiotiska taktisk som när det gäller miljöhotet, "Nej, SÅ farligt är det inte".
Vad är det för fel att dra igång lite extra skrämselpropaganda när något verkligen är fel?? Varför inte överdriva än så lite så alla dessa dj*vla asbent tonårsföräldrar vaknar upp & inser att de kan leva sina lyckade dj*vla ego-liv den dagen ungarna verkligen har hamnat på plats i livet. Att de ska ägna sig mindre åt jakten på det perfekta livet med stora villor, senaste bilarna, platt TV:n i varje rum, Thailandsresor & nytt kärleksbarn med varje ny partner man träffar & stället hålla koll på de halvvuxna ungar man redan har.
Lära dem livets värderingar, vad som är rätt eller fel.
Jo, ni forkare oavsett vad ni än säger & tror så är det totalt f*cked up!!
Vi har en hel generation på glid & där föräldrarskapet passivt står och tittar på. Det är dags att skrämma upp alla tonårspäron så de kan börja ägna lite mer tid åt sina ungar än att slänga på dem den senaste märkesjackan i brist på ork eller lust.
Och som vanligt i allt man läser står det att denna händelse kommer påverka dessa två ungdomar resten av livet..No shit..men vet ni vad..det finns en tredje person som inget kommer påverka framöver för hon är stendöd, misshandlad till döds av en 16-åring på en fest. T*m Vr*g*rd & T*ve L*nd ser ut som två helt normala ungdomar, så föräldrar...VAD gick fel?? Nästa gång kanske det är DIN unge som är iblandad medan DU är fullt upptagen med att leva livet!!

Inga kommentarer: