torsdag 1 oktober 2009

BESÖK PÅ HM HOME!!!


Så tyckte vi att det var hög tid att besöka HM Home's extremstylade butik på Drottninggatan. Eftersom vi inte fått någon inbjudan till invigningen (HM don't like us)fick vi ta Lena med de långa bena & gå dit affärstid (hemska tanke).
Och jodå, flashigt så det föreslår.
Glöm att få känna & klämma på varorna, här får du en enkel vit magnetplatta & sätta magneter med bild & pris på varan du ska ha. En fasligt spring för personalen med andra ord (samtliga självklart klädda i svart till den vita inredningen). Undrar bara hur länge personalen orkar med det??
Prylarna då??
Jodå, inte så man tappar brallorna direkt men helt ok bas till hemmet. Dock betydligt roligare än *gäsp* Granit men ändå lite i samma anda.
Svart/vita kökshanddukar med grafiska mönster har vi sett till leda likadant illustratörer som fått satt sin kludd på kuddfodral men som sagt.
Lite nytänkande vilket behövs i en land där inte mycket hänt sedan Öhmans tid (dvs 80-tals såpan "Varuhuset för er kids som inte har en susning) & framförallt sedan D-gatan blivit en betydligt tristare shoppingstråk sedan Souk gallerian lade ner.
Så värt ett besök. Absolut??
Behöver du något skärp i brallorna för risk att tappa dem??
Nej, SÅ avantgarde var det inte!!
Skönt att veta att HM kommer tjäna pengar även på detta, vi blev nästan oroliga där ett tag;-)

Inga kommentarer: