söndag 11 oktober 2009

En lördag som sög....


Så en liten rapport från lördagen (let's play teen blog)..
Fleetwood Mac var kvällens största besvilkelse av flera.
Trist pubrock a la Dubliner & är man inte en inbiten fan satt man mest & skruvade på sig & önskade att sk*ten skulle ta slut..
Stevie Nicks besannade än en gång de rykten som gått att hon snortat för mycket cola i sitt liv (missade bla att komma in till en låt). Samt kändes hon lika stelopererad som även allas vår Dolly P gör nu förtiden.
Trots att deras turne inte handlar om att promota någon ny skiva valde de att inte spela de tre populäraste låtarna som allmänheten känner till bäst. Det mesta sög faktiskt!! Och då har vi inte ens kommenterat farfar Fleeetwood på trummor;-))
Mycket norrlänningar var det i publiken ivarjefall.
Sedan hamnade vi på en lustig fest på ett abonnerat Nalen. Ganska boring men med gratis sprit & gratis taxi hem (tack för det "M").
Hade ett halvkul samtal med några grabs om att hitta den rätta i livet (denna ständigt stora återkommande fråga).
Ja, ingen höjdarkväll men bättre antagligen än att sitta hemma & glo på *gäsp*körlaget & tönt-Ola antar vi.
Nu väntar en ny spännande vecka med nya spännade utmaningar som det så käckt heter i alla de chick romaner man bara inte kan leva utan och som bekant nu även Sofi Fahrman ska förse oss med (lucky us);-))

1 kommentar:

Jävla Jenny sa...

Konsertupplevelser på olika håll... Efter Eagles of Death Metal-spelningen på Göta Källare begav sig sällskapet till Bröderna Olssons och undertecknad blev där påhoppad av medelålders gråsprängd varg som undrade om jag också varit på spelningen. Frågetecken? Ja, eller, alltså, var du också där? Varpå mannen svarade att visst var han det. Total förvirring, jag hann nästan omvärdera mina fördomar innan han hasplade ur sig att han varit på Fleetwood Mac-spelningen. Ja men dåså.
Fast jag var i alla fall den snyggaste han sett i kväll. Antar att han inte träffat Er då. ;-)