måndag 12 oktober 2009

...och sen blev det söndag....


Efter lördagens besvikelser var förväntningarna högt ställda inför söndagens föreställning med Fredrik Lindström på Cirkus, "Svenskar är också människor". Och jo, det blev en bra söndag faktisk.
Han är kul på sitt professor-i-nordiska-språk-vis. Torr som det torraste Chardonnay-vin och det är ju det man gillar. Han är den han är liksom...inga krusiduller, det mest spektakulära var ett filt-diagram som rullades i på scenen så ni fattar graden av torrhet. Han försökte svara på frågan hur världens bästa land kan ha världens sämsta invånare. För nog f**n är vi dåliga alltid! Vilket annat folk tror att integationsproblematiken försvinner bara för att man tar bort några ord, man får ju inte säga varken neger, invandrare eller utlänning längre. Vilket annat folk tror att mjölken blir dålig exakt det datum som står på förpackningen...
Han är ju ingen artist, herr Lindström, och det liknar mer en föreläsning än en show. Dock en väldigt rolig föresläning trots att man hört det flesta av hans skämt tidigare.

Inga kommentarer: