söndag 31 januari 2010

Bonde sökes!!!??


"Worlds Stictest Parents", en brittisk dokusåpa, söker en svensk bondefamilj inför nästa säsong. Hur tänkte dom nu??? Har dom någonsin sett en svensk familj???
Om tanken är att man ska placera struliga tonåringar i en familj med strikta regler för att de ska lära sig arbeta och visa respekt lär britterna få tänka om... Det Sverige har att erbjuda i den vägen är ett par jätte-familjer stora som fotbollslag där alla agerar flygande målvakt...
Fördomar kanske, men vi känner faktiskt två "bondefamiljer", och ingen av dem har någon vidare koll på sina ungar. Hur skulle de kunna?? Bondelivet byggde förr på att alla, vuxna som barn, hjälpte till med gårdens skötsel. Så är det ju inte idag. I bästa fall arbetar båda de vuxna på gården, men oftast måste den ena parten ha ett "vanligt" jobb för att de ska få en någorlunda ekonomi. Och barn är barn, och barnarbete existerar inte i Svedala... Så de kan nog sluta leta här och skicka tonåringarna på kryssning i medelhavet istället!! Det hade iaf svenskarna gjort!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Checka in kidsen på en strippklubb ägd av maffiaryssar istället.