fredag 29 januari 2010

Kändisar med hybris!!!!


Nej, nu har vi varit på tok för positiva & gulliga här på bloggen sista tiden med allt från Bambi till årets roliga Pridetema.
Så vad passar bättre då än att få spy lite galla över denna hybris kändisar lider av när de ska skriva sina "memoarer".
Bokhandeln är fullkomligt nerlusad av dessa "mästerverk", böcker som egentligen inte gör någon glad & framförallt allt inte smart.
Andreas "Sharksmile" Carlsson namndroppar som aldrig förr i sin bok & mycket ointressantare blir det inte. Det kan inte ens några gruppfoton med Kizz rå på.
Gynning's försök som författare vet vi inte ens om de är värda att nämna. Bilderna i boken säger mer än ord. På ett really sk*tnödigt sätt för att uttrycka det milt.
Att Frk.Gynning nu ska ge sig in på författarbanan "på riktigt" är nog inget man som litteraturälskare behöver oroa sig över. Skriver hon lika risigt som hon målar lär hon knappast toppa någon topplista framöver.
Jessica Andersson hade en taskigt uppväxt & tyckte att det skulle delas med hela svenska befolkningen (eller har hon bara inte fått in tillräckligt med företagsgig månne)??
Ja, som sagt...NÄR ska kändisar & annat löst folk inse att de i bästa fall kanske på sin höjd är bra på en sak & lämna det andra åt proffs.
Och då har vi inte ens gått in på Laila Bagge's försök som designer tillsammans med Stefan Wåhlberg. På ett linne, med rosetter(!!), står det" I kissed the drummer".
Say no more... zzzzzzzzzzzzzz............

Inga kommentarer: