torsdag 14 januari 2010

Vi vill tacka Gösta!


Så har en av våra inte så kända skådespelare gått ur tiden, Gösta Bredefeldt. Han var nog mest känd för sin roll som Harald i "Män som hatar kvinnor" (har ni inte sett den, så se den INTE!!) och att han för länge sedan var med i "Den tatuerade änkan" (underbar film!!).
Vi har en alldeles egen relation till Gösta.
I början av vår karriär jobbade vi med en av riktig kalkon TV-serie, som ingen minns eller ens vill minnas. Gösta hade huvudrollen, och med det en hel del diva-fasoner. Han kunde t.ex. inte ha något på kroppen som inte var ren bomull eller ull.
Skit-jobbiga-jävla-gubbe tänkte vi om honom.
Värst var att han tyckte vi var totalt värdelösa på skjortstykning. En dag kom han tillbaka till kostymförrådet två gånger för att klaga på sin uselt strukna skjorta. Vi strök, svor och lämnade den återigen till Gösta. Efter två minuter kommer karln tillbaka, högröd i ansiktet och med bar överkropp. "Titta och lär, hur man stryker på riktigt!!!" skriker han och rycker tag i strykjärnet. Hans fru hade tydligen arbetat hos en engelsman av hög klass i sin ungdom, och DÄR hade hon fått lära sig hur man stryker en skjorta efter konstens alla regler!!
Så utmana oss den som vågar!!!
Ingen stryker skjortor som vi!!
Det kan vi tacka herr Gösta för!!

Inga kommentarer: