onsdag 24 februari 2010

Ofog!!


Vi var på tjejmiddag härom kvällen. Ett gäng girls hade samlats i det lilla köket där det serveras middag varje måndag. Helt klart den bästa vintertraditionen av alla!!!
We love U lilla O!!!
Men vi blev förvånade när vi kom hem bara.... Under middagen satt nästan alla (singlarna!!!) och fingrade på sina Iphones. Tänkte inte så mycket på det just då, det har ju blivit ett helt normalt betende...
Men men, när vi senare kom hem och snabbt loggade in på fb insåg vi att de hade suttit och facebookat, uppdaterat sina statusar och skrivit en massa mess!!! Är inte det j***igt otrevligt??? Vi som trodde att vi var på middag för att prata och umgås!!
Vi må vara gammalmodiga, men det ska sägas att vi inte på något sätt var äldst i det köket!! Är det bara vi som tycker att man stänger av mobilen eller i vilket fall lämnar den i väskan???
Å andra sidan kanske det är så det är att vara singel i Iphonens tidsålder. Alltid tillgänglig på alla kanaler hela tiden. För man vill ju inte missa nåt, eller???

1 kommentar:

Anonym sa...

Får jag länka vidare det här till min Facebook? det är verkligen klockrent! Ni har inget ikon för att dela med sig direkt till sin egen sida eller Facebook