torsdag 8 april 2010

3 Svenskar Som Suger!!!


Ärligt talat, det är något lustig med oss "swedes". Så fort vi har någon svenne som det går någorlunda hyfsat för ska vi alla slå oss på bröstet & hävda att ABBA's succesaga åter är ett faktum.
Här är tre överhypade svenskar som inte förtjänar det;

1.Stieg Larsson.
Ärligt talat, HUR bra är Millenium böckerna/ filmerna EGENTLIGEN??
Tror NÅGON att det blivit sådan hype om karln inte gått & dött med följande arvstvist i medierna?? Men det klart så länge lever vi på Pressbyrå-litteratur är det ju svårt att skilja nobelpristagare från kioskläsning. Tack för det Liza Marklund & c/o!!
Nu verkar vi dessvärre lurat på resten av världen denna högst medelmåttiga produktion.

2.Malin Åkerman.
"Nu har Sverige fått en ny lysande stjärna i Hollywood"
Jamen herregud, vi glömmer att några vidare höjdarrullar har knappast Malin varit med i.
Bara för att man varit med en rulle med numera avdankade Vince "blood-dog-face" Vaughn som både var urusel & hamnade på DVD toppens bottenlista ganska snabbt gör ingen stjärna.
Nej, kom tillbaka Malin när du blivit erbjuden en riktig tung roll där det inte går ut på att spela en puckad blondino. Men å andra sidan då måste du nog slipa bort din plastiga Hollywood yta & frågan är om du är villig att göra det med tanke på vilket jobb du lagt ner på att få till den!!

3.SAAB.
Say no more. Jobbtillfällen för folket eller inte.
Ett vanligt företag med så många års förluster hade konkat för länge, länge sedan utan att regeringen gjort något större ansträngning för att rädda det!!
Nu är det bara en tidsfråga innan Saab är ute i blåsväder igen, trust our words!!

Nej, inte mycket att vara stolta över som svensk men vi lovar att återkomma med en lista över svenskar som förtjänar det men dessvärre tror vi att det lär dröja!!
ABBA, come back, allt är förlåtet!!
Tjing tjing!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni glömde Puma Swede;) Hon suger i ordets rätta bemärkelse.