tisdag 13 april 2010

Countryside or skyscape??


När man väl tagit det STORA steget & flyttat ut på landsbygden & llåånngt (åtminstone 20 min med bil) från Stureplans frestelser & man står där tredje kvällen i rad med krattan i högsta hugg för att försöka få alla löv på en & samma plats slår tanken en...
VAD gör alla stadsbor hela kvällarna..vi menar EFTER jobbet...
Bor man i hus har man inga som helst problem med att sysselsätta sig men vad gör man i stan på kvällarna?? Man kan väl inte träna varje dag eller dricka drinkar (jo, det kan man men det är inte så nyttigt).
Då får vi höra från vår friend E att hon promenerat med PV:N bara för att stötta på en annan gemensam kompis som även hon är ute & promenerar på stan med sin PV.
Till saken hör att den enas pojkvän är lika ny som årets volvo så vi blir lite lätt avis att någon ur bekantskapkretsen äntligen fått sett underverket!!
J*vla lövhög!! J*ävla hus, jävla vischan tänker man då.
Men så slår det oss att just det..på sommaren har vi en HELT egen gräsmatta utan kvarglömda sopor & överj*vliga ungar & vi kan ärligt talat sk*ta i om resåren på underbrallorna visar alla godsaker & benen är lika håriga som en gorillas.
Nu vill vi bara bli mångmiljonärer så vi kan ha båda delarna.
Tips, någon??

Inga kommentarer: