lördag 31 januari 2009

Alltid redo i raffset!!

Vi kunde låta bli att skratta när vi såg Niclas "Nicke" dansa runt som en eldig älskare i TV rutan i fredags...Vi kom att tänka på ett litet skvaller från en väl insatt källa om honom & en av Sveriges kändaste artister som samtliga skvallerblaskor måste missat totalt när det begav sig. Långt från dagsfärskt men likväl lika "juicy". Niclas med vänner hade picknick i det gröna, typ Djurgården (var har annars stadsbor picknick). Med i gänget var allas vår Lena. Kvällen gick & det måste uppenbarligen runnit till på dem på mer än ett sätt för mycket snart hade Lena följt Niclas med hem. Lena försvann kvickt in på toaletten & Niclas låg där i sängen & undrade om han verkligen skulle sätta på Lena. Det tog ett tag innan Lena tittade ut från toaletten men när hon gör det var hon enbart iförd raffset & säger;"Men Niclas, skae vi knölle då" men sin småländska dialekt (med andra ord, föga sexigt). Sagt & gjort, Nicklas gjorde damen ifråga glad den gången har vår säkra källa informerat oss. Tydligen inte tillräckligt bra då de aldrig blev ett par såvitt vi vet. Kanske det var fel sorts raffset?? Det roliga är, förutom att just de två fick till det är att Lena alltid verkar ha ett raffset redo i sin handväska. Det, tjejer!!
"Vi ska dansa i raffset, på vår resa genom natten"!!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det här måste vara världens sämsta blogg.

1. Ni kan inte skriva.
2. Ni har ingenting att säga.
3. Ni har inga läsare.

Skälet till att ni har en läsare just nu, det vill säga mig, är att jag såg ert klistermärke på stan och undrade vad fittanfes kunde vara. Kanske någonting roligt? Nej, bara någonting riktigt uselt.

Jag kommer komma tillbaks en gång till, för att se om ni kommer våga låta den här kommentaren ligga kvar eller om ni kommer att radera den. Så en gång till kommer ni att ha en läsare. Men sen är det nog slut tyvärr.