tisdag 20 januari 2009

Dagens inredningtips till Äntligen Hemma-inredaren.!!

I matkön i affären häromdagen stod den lilla människan Lulu Carter, ni vet Äntligen Hemma-inredaren.
Har egentligen aldrig haft något emot henne trots att halva vänskapskretsen stört sig gruvligt på henne en längre tid.
Man kan knappast lasta en person för att hon råkar ha förkärlek för orientalisk inredning, vilket hon i och för sig verkar vilja pracka på allt & alla i sitt program. Anyway, har bara träffat på henne några gånger ute tidigare & känner henne inte men nu i matbutikens starka belysning kunde jag inte hjälpa att undgå (läs stirra) på hennes restylenefyllda läppar. Herregud, tänkte jag. VEM går på att det är äkta eller åtminstone vara i närheten av att vara det. Det ser ut som man dragit två gigantiska gummisnoddar över ansiktet & likheten med Kalle Ankas flickvän Kajsa är inte långt ifrån.
Alla kan ju inte vara begåvade med det man själv lyckligtvis sitter inne med & vi har inget emot skönhetsingrepp men jisses, måste det inte se lite bättre ut än så?? Eller var det gratis för TV4's anställda på Akademikliniken just den dagen? Vad tänker hennes karl? Å, vilka tjusiga läppar min fru har?? Är folk verkligen så dumma??
Så se upp,Lulu..snart kanske inte TV4 är intresserade av dig längre..tänk på hur det gick för Meg Ryan & Catherine Zeta Jones over there!! Och inredare som gillar att synas i rutan verkar det ju finnas i parti & minut.
Nej, dagens inredningtips till Lulu Carter; Easy on restylene & act your age!!

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.