fredag 23 januari 2009

Gnäll, gnäll, gnäll...

Efter att ha gnällt lite på Frau Lulu "Gummisnodden" Carter & fått elaka comments om det , vilket vi självklart raderade, (än så länge är det vi som är bossar här!!) så har det varit alldeles för mycket gulligull & sötsöta bilder här på sista tiden.URK!!
Det överlämnar vi till Blondinbella & alla andra söta bloggerskor för det är ju inte riktigt det vi är...
Så låt oss spy lite...
Alla dessa (mestadels) "damer" som sitter på olika forum och spyr galla omkring sig. Bittra & fula 50/60-talister vilka inte har fått lite ni-vet-vad på länge. Så till den milda grad att deras enda glädje är att racka ner & trycka till folk som är betydligt mycket vackrare & mer lyckade än de någonsin varit (vilket inte heller är speciellt svårt).
Självklart är de anonyma & gömmer sig bakom olika nicks. Det blir ju SÅÅÅ mycket roligare för dem då de äntligen törs visa lite stake (den enda staken de för övrigt kommer i närheten av. Synd att det fel sorts stake bara). Vi bara avskyr dessa kvinnor..De gör ingen glad..Skicka dem till Polen & gör dem till städerskor (det-där-andra duger de inte till- ens där).Dags att kanske betala tillbaka det svarta-städ-skuld-samvetet.
By the way..när vi ändå är igång & bitchar...Damer på bussen...Ni behöver inte skrika över hela bussen vad som händer i ert liv & att ni inte bokar hotell i svenne-Thailand förrän ni vet var Gunilla & Sven med familj ska bo!! PLS när ni ändå åkt...Stanna kvar...
Alla ni som har ett knep att på snabbaste sätt bli av med dessa tanter snälla tipsa oss & ni ska bli rikligt belönade.
Om inte annat blir det mer plats åt oss andra "hot chicks"!!

1 kommentar:

litentanta sa...

kan bara citera erat blogginläggs titel.....de var då ett jävla gnäll på er också... blir gnäll mer intressant för att man är anonym och kanske ung? not...