torsdag 12 februari 2009

Break up day!!


I morgon 13/2 är det Break-up-day, det har ni väl inte missat?? Iaf om Björn Borg får bestämma...så Why Not? Den mannen vet ju en hel del om break-ups.
Kanske känns Valentines-Day bara hopplöst tråkigt...kanske kommer man inte få den där stora rosenbuketten eller det lilla glittriga paketet man drömmer om i år heller.. Och Han på den vita springaren dyker kanske heller inte upp.
Ja, en dag som gjord för besvikelser...
Men det finns råd! På www.bjornborg.com får man all hjälp man kan behöva. Är det dax att göra slut och gå vidare? Testa själv! Det finns färdiga göra-slut-sms att skicka för den som inte vet hur man gör. Dessutom en dating site för den som vill hitta en ny kärlek till på lördag...Så Break-up-day eller Valentines-day?? Den stora frågan för dagen.

6 kommentarer:

evelina sa...

tacktack :) ni hade också fin blogg.

Anonym sa...

"Färdiga göra-slut-sms att skicka för den som inte vet hur man gör..." Det var det roligaste... Men vad taskigt om man skulle använda sånt.

Marcus Å sa...

Ne, jag är singel så hehe

Nicke sa...

Tjo!! Tackar tackar ^^. Jag gillar titeln på er blogg :)

sophie sa...

Tack så mycket :D

Stefan sa...

nästa gång när du informerar om din blogg använd bara adressfältet för det risk att det hamnar i spamkorgen.. ;) Wordpress har ett ganska starkt anti spam filter. ;)