fredag 13 februari 2009

Dagens värsting!!!!

Vi kunde inte låta bli att förfäras som de dygdemönster vi är efter att ha läst en notis i Expressen från i onsdags(ja, vi vet...en riktig sk*t tidning men den går betydligt snabbare att bläddra igenom än DN & att verka allmänbildad i vår sväng är inte speciellt svårt så X-pressen funkar fint då).
Ivarjefall, där kunde man läsa, "Sofia Magnusson, 15, blev oväntat mamma-två gånger på ett år. Flickans mamma säger "Hade det handlat om någon annans dotter hade jag säkert idiotförklarat dem." Hmm..låt oss se nu..Din dotter är 15 år & har två(!)barn. Höll du henne hemma från sexualundervisningen med flit eller har du någon hemlig dröm om att hamna i..Expressen som mest korkade mamma/ mormor, för isåfall-grattis, det har hänt nu!!
Ärligt talat..tjejen är 15 år & har två barn...Det tar dryga 9 månader X 2 att få två barn & säkerligen blev hon nog inte gravid vid sitt allra första samlag heller. När sexdebuterade hon?? När hon låg i vaggan eller??
Ja, vet inte vad man ska säga, en sak är ju säker...vi behöver ju inte bli oroliga att den här planeten ska urbefolkas, synd bara att det är de mest pantade som har tagit uppgiften på allvar.

2 kommentarer:

Carina sa...

Hehe, ja jag har aldrig fattat det där med att man inte upptäcker att man är gravid. Är dom skitfeta då eller ligger barnet och växer i rumpan. Don't get it! :p
Ball blogg!

amanda sa...

näe, jag vet nog själv när det är dags ;D