tisdag 24 februari 2009

SISTERS-IN-NEED!!!!

Så är det faktiskt HÖG TID att börja oroa oss över våra "älskade" bloggsystrar...
Den första har ÄNTLIGEN premiär ikväll på sitt "efterlängtade" program.
Känns bara som om startsträckan dit blev SÅÅÅ lång att man ärligt talat glömt bort både vem & vad det handlar om.
Personligen tycker vi att det hör till god ton att aldrig bjuda på gårdagens rester men som de storhjärtade medsystrar vi är säger vi lycka till- lär behövas då detta lätt kan bli sista sucken, för let's face it..HUR stannar man kvar i ramljuset när man saknar det man behöver mest där- talang??
Det kan inga Botox sprutor i världen råda bot på.
Syster nr 2 är åter ute i blåsväder & då menar vi inte att fejkbrännan blev mer orange än vanligt utan på fredag stängs hon ofrivilligt av på nätet!!
Ja, som vi tjatat om..att i slutändan biter girigheten sig själv i svansen. Fortsättning lär följa för att slippa henne lär vi inte göra förrän de pantade fjortisarna vaknar till liv dvs den dag Jane Hellen drar in sin blonderingmix på ICA hyllorna & föräldraransvaret piggnar till igen.
Sista systern ut är mest känd för att vara en sådär mysig programledare med förkärlek till orientalisk dekadens.
Den här gången verkar damen ifråga tittat för djupt i vinflaskan då hon lämnade en fullkomligt bisarr beskrivning av Oscarsgalan & man måste befunnit sig själv på samma nivå för att överhuvudtaget förstå vitten av det hon ville ha sagt. Och vi som faktiskt hann läsa dessa inlägg innan de så tjusigt fixades till i efterhand är nu allvarligt oroade över den lilla människan. Bland pirater & krabater kan väl inte rödtjutet vara den enda vännen eller??
Ja, så frågan är..VEM vinner-VEM försvinner?? Och den STORA frågan är..VEM av dem behöver vi egentligen???
Fortsättning lär följa (dessvärre)....

2 kommentarer:

Maria sa...

Den här underbara meningen hittade jag i ett blogginlägg "Det är bra att även secondhand börjar dyka upp på Oscargalans röda matta, och apropå det så skymtade jag Sophia Loren där." Kanske en bättre beskrivning ifrån galan än den ni fick bloggen som jag hittade den i var http://marianova.com/users/annikamarusarz/blog

sandra sa...

eeh neeh tror inte de va jag som dödade hello kittyXD haha