lördag 21 februari 2009

Skärp er!!

Så knappast har väl någon inom bloggvärlden undgått bloggbråket mellan Ebba Von Sydow (flickan från "arbetarklassen") & Linda Skugge (från-indiepopbrutta-till-bara-vara-mamma-på-kortast-möjliga-tid).
Båda bitchar på olika håll VEM det egentligen är mest synd om.
Men herregud, ni borde hålla käften på er båda två!!
Den ena är sönderstressad av shoppingrundor, drinkar på Sturecompaniet & resor till NY & den andra stressad över att satt alldeles för många ungar till världen på alldeles för kort tid men vill ändå fortfarande göra karriär som om hon vore singelbrutta.
Men vet ni vad, Ebba & Linda. Ni är båda EXTREMT privilegierade & har egentligen INGENTING att gnälla över.
Ebba, du har faktiskt valfriheten att kliva av ditt sk SATC-liv & Linda, ansvaret att befolka den här planten på kortast möjliga tid ligger inte enbart på dina axlar utan det finns andra som kan hjälpa dig med den uppgiften.
Nej, kom tillbaka när ni står underbetalda på ett fabriksgolv, ensamstående med tre dryga ungar på glid utan en gubbe för han har dragit med en nyare & snyggare upplaga & ni vet inte hur ni ska ha råd med räkningarna den här månaden heller & till råga på allt har ni INTE har möjlighet att spy galla i media för ingen lyssnar på en sönderarbetad, underbetald, ensamstående fabriksarbetare!!
Nej, än en gång uppmärksammar media fel saker, fel människor!!
Och Ebba & Linda, ni borde båda två skämmas!!

3 kommentarer:

Jennie sa...

Herregud :P

*HAR DU HUMOR? VÄLKOMMEN IN!

http://jenniesplace.blogg.se

*

Bruno Liljeholmen-Vekensjö sa...

Äsch fruntimmer gnäller mest om ingenting. Har er gubbe lämnat er, har ni väl inte sköt om er kropp ordentligt.

Se till att träna så att ni kan luta er framåt, så att vi kan "komma till".

Puss från Bruno

Anonym sa...

Bruno, Bruno..... Med den attityden du har misstänker jag att det var länge sedan du fick "komma till". Lär inte vara någon som engagerar sig i att hålla kroppen i trim för att du ska få komma in bakvägen....

Jisses!