fredag 27 februari 2009

Vilket skit!!

Vi hade lovat oss själva att INTE börja titta på Cirkus-Rosing. Man vill ju inte vara med stödja den där skiten. Men så igår skulle vi träffa en kompis. Åt middag hemma och satt och pratade, tvn stod på...Ja, ni fattar! Vilket SKIT!!
Ett tv-program som bara handlar om människor som mår dåligt. Cirkusprinsessan själv behöver man inte mer än kasta ett öga på för att fatta att hon inte mår så bra. Dessutom kan hon varken prata eller le utan utan att halva ansiktet förvandlas till en halloween-mask. CREEPY! Och det värsta av allt!! De sk. killarna! Bara bottennapp, left-overs och dåliga ursäkter.
En fd. strippa som vill ge sken av att han lever jetset-liv över hela världen. En annan som tror att han kan både sjunga och dansa, men i själva verket klarar han inte av gå och tugga tuggummi samtidigt. Nu ryktas det även att en av dem åtalats för våldtäkt. Freakshow så det förslår!!!
Egentligen spelar det ingen roll vem hon väljer...hon har äktenskapstycke med alla. Som hon säger om sig själv "jag ville bli någon, jag ,ville bli känd". Och det är ju precis vad killarna också vill...det är för sorgligt alltihop.
Vi säger bara LYCKA TILL!...och drar ur sladden till tvn...

1 kommentar:

Calienteee :) sa...

JAg känner Jeff Brazilianaren//en som vet hela sanningen