fredag 6 mars 2009

Hemmafest??


Medvetna och trendkänsliga som vi är, är det inte mycket som går våra känselspröt förbi. Nu är det tydligen hemmasfester som gäller!! Hemmafest som i Privat, Personlig, Plånboksvänlig och Pritig...
En liten fråga bara...När var DU på en hemmafest senast? Näe, tänkte väl det...Det är just det som är grejen, att alla vill gå på fest men inte ställa till med någon själv. Senast någon av oss var på hemmafest var det inom Fittanfes-familjen, antar att det har med våra trendkänsliga hårsvall att göra;))
Det här blir sista helgen vi sippar drinkar på krogen, nu väntar vi bara på att inbjudningarna från våra inte-fullt-lika-medvetna-vänner ska trilla in.
Glöm Stureplan, stanna hemma och bjud in dina Gals 'n Pals istället. Kanske är det en bieffekt av finanskrisen eller så är det så vi alla faktiskt börjar tröttna på ytligheter och längtar efter att verkligen fördjupa våra relationer...

...och man behöver INTE ta av sig skorna när man går på hemmafest. Det förstör både outfiten och imagen. VI VÄGRAR kostant!!

2 kommentarer:

BJERNHAGEN sa...

Åh, thank you :)
du får prenumerera if you want to stay update! :*

Sweet Life Style sa...

tack så mkt kära du! (: