tisdag 7 april 2009

Välkommen hem Annika Östberg!!!!


Det sägs att Annika Östberg släppts från California Institution for Women. Om hon redan idag är på väg till Sverige verkar ingen riktigt veta. Men vi vet en sak!! Och det är att vi är sååå glada!!! Hurreyyy!!
Tänk er att sitta inspärrad i 28(!!) år. Dessutom för mord på en polisman där man själv inte var den som höll i vapnet...man kan ju bli bitter för mindre!! Vi läste Lena Katarina Swanbergs bok "Sorgfågel" för många år sedan. Den handlar om Östbergs liv och beskriver en kvinna som är allt annat än bitter!! En tänkande och mycket intelektuell kvinna med mål och hopp i livet, detta trots sin svåra uppväxt och taskiga val av män. Läs den, man får sig en och annan tankeställare. I synnerhet alla fashionistas som tror att livet bara går ut på att äga de rätta skorna från Alexander Wang eller fynda en klänning från ASOS.
WELCOME HOME ANNIKA, nu vill vi höra mer av dina kloka tankar!!!

8 kommentarer:

Lisbeth Kågö sa...

Kan inte annat än hålla med dig fullt ut.
Lisbeth

Little Peaché sa...

Sv: Tack! Men jag brukar följa bloggar som jag läser dagligen. Inte för sakens skull.

Mvh Little Peaché

Bronsek sa...

Vi borde åka till Hinseberg och möta henne med ett stort välkommen hem hjärta! Finns det andra med dessa tankar?

Anonym sa...

Ska ni inte skicka en liten nalle till trippelmörderskans offers efterlevande också? Jag tappar fan aptiten av er naivitet.

Anonym sa...

Hade hon haft annan hudfärg hade ingen önskat henne hem.

Tomas sa...

Ja, fan. Den okritiska pöbeln tar allt de läser för den enda sanningen. Visst kan man tycka att Östberg haft otur med livet, men det gäller väl alla mördare, bankrånare, pedofiler och trafficingbossar. Eller? Och visst kan man tycka att 28 år räcker. Absolut. Men "Välkommen hem!". Nej, nu får ni skärpa er!

baby belle sa...

Fan vad flippad blogg detta var .
Jag skrev tom ett brev till guvenören Arnold.S om att jag tyckte hon skulle bli flyttad hit .
Dock är hon inte heeelt oskyldig . Elr jo men hon laddade själv om vapnet och en massa såndana konstiga saker som gör henne indirekt medskyldig . Dock erre fett bra att hon är hemma idegn :D

http://belleofsweden.blogg.se

Anonym sa...

Men hallå Välkommen hem WTF...
Låt henne sitta av sitt straff där hon hjälpte till att mörda en POLIS