onsdag 20 maj 2009

Människohandel på eBay!!!

Att man kan hitta ALLT på eBay vet vi redan...men detta!! Att den amerikanska reklambyrån Crispin Porter & Bogusky auktionerar ut sina praktikanter under 3 månader i sommar. Vad ska vi säga?? Bara att hoppas att dom slipper koka kaffe iaf. Antagligen är det hela en PR-kupp, och man får väl erkänna att det funkar bra (nu sitter ju tom. Fittanfes och skriver om detta!!) Shame on us!!
För något år sedan var det en tjej som sålde sin oskuld till högstbjudande på eBay. Vet inte hur det gick, men kanske har vi spottat en ny trend. Så varför inte...vi kanske borde sälja oss själva på eBay. **RARE, adorable & smart, FITTANFES at your service**.
Vi har varit på god väg att sälja både vänner och familj, men insett att vi inte skulle få nåt vidare betalt, hehe. Tål att tänkas på...

2 kommentarer:

Rebecca sa...

Halloj,
Vilken fin blogg du har! =) Hur länge har du skrivit på den? Läste att du ville ha fler följare på bloglovin. Skriv en kommentar i min blogg om du fortfarande är intresserad så kan vi följa varandra =) Mvh / Rebecca

Manou sa...

Här är en till tjej som har gjort det...som du skrev en tydlig trend, snart får vi se samma trend på blocket och tradera :-)

Underbart blogg ni har J & M

Kramar
Mansour

PS: besök min blogg: www.din-it-kunskap.com