onsdag 7 oktober 2009

Skämmes P3!!!


Yes, så har även den andra halvan av Fittanfes återkommit från den stora staden i väst...men den rapporten tar vi senare, just nu finns det annat som måste belysas.
Vi lyssnade på P3 under eftermiddagen igår (på ett av de få program som inte innehåller obegriplig Malmö/Gbg-humor..)Det måste ha brunnit rejält i kontrollbordet om vi säger så!! Man presenterade innehållet med att säga "..så kommer Camilla Läckberg hit, en av våra största författare.." VAD-I-HE***TE!!!! När blev hon det?? Har hon skrivit något som vi missat??? Knappast va! Hon skriver dussin-deckare-som-det-redan-finns-1000-tals-av!! Ok, hon säljer, men det är inte samma sak som att vara en STOR författare. Vad är så Selma Lagerlöf, herr Strindberg och Co, om vi får fråga???
...mycket ska man höra...men kanske borde man satsa en peng på att hon får Nobelpriset i år, eller vad tror ni?? Haha, i morgon kl 13 får vi svar :))
Och vi som just funderade över om hon är släkt med dvärgen i Twin Peaks (se bilden) hehe, nog ser hon ut som en midget alltid...

1 kommentar:

Syster Smisk sa...

Hon kläckte ur sig häromdagen att hon läste Coelho när hon ville ha lite tuggmotstånd...men urk. Å andra sidan, vad kan man förvänta sig av en kvinna som avlar på Martin Melin?