onsdag 21 oktober 2009

Skvallerbyttan...

..har hört att en mycket känd schlager artists (och relativt nybliven mamma) make har väldans svårt att vara trogen. Maken doppar ofta veken i en mycket ung tös, men han bör se upp, inte bara för att frun ska upptäcka dessa snedsteg utan även för tösabiten han roar sig med swing both ways & kan lämna honom ganska snabbt för en brud.
Att en mycket känd "It girl" (hade sin storhet för sådär 4-5 år sedan då hon var precis ÖVERALLT men blev sedan förpassad till nätupplagan på tidningen hon varit redaktör för) var på ett mycket fiint & påkostat bröllop i somras.
Hon blev rejält på kanelen & fick vila upp sig i brudparets rum på herrgården. Där spydde hon bokstavligen ner HELA inredningen, hon hann även med att lägga en pizza i brudparets resväska.
Har hon ringt & beklagat detta för värdparet då?? Icke då.
Så så går det till även i de fiina kretsarna.
Vi såg även Blondinbella på staden idag & vårt råd är, HELT gratis;
Byt kosmetolog!! Din acne kommer med största säkerhet bli till ärr annars!! Och easy on the pancake, du är inte längre en fjortis även om det är din målgrupp du skor dig på. Att du gick omkring i hudfärgade tights kommenterar vi inte ens. Undrar by the way hur det går med det klädmärken. NÅGON som hört NÅGOT?? Ever???
Ja, vad vore livet utan skvaller??
Har ni något riktigt juicy skvaller att dela med er??
Maila då in det på fittanfes@gmail.com
See yaa in gossipspace!!!

Inga kommentarer: