söndag 20 december 2009

Veckans G-Ä-S-P!!


I fredagens "KLICK!"(Aftonbladets nöjes/skvallerbilaga) gick det att läsa att allas våran Wacky Fröken Gynning tydligen blivit uppraggad av Tiger "Jag-gav-otroheten-ett-ansikte" Woods när det begav sig back in the days...
En kompis till Tiger raggade upp Gynning för att hon var Tigers "typ av tjej"..Men jisses, Gynning...Borde inte du hållt tyst om det för har du inte följt debatten...tacky porskådisar & trailer trash verkar vara hans målgrupp så är du förvånad?? Vi minns fortfarande Gynning hur "snygg" hon var på den gamla goa BB tiden, vi menar innan hon tog ut silikonet & blev den "svåra" mörkhåriga "konstnär" hon så gärna vill framhäva sig att vara. Än idag garvar vi bokstavligen läppen av oss när vi ser alla dessa mingelbilder på Gynning då hon står men halvöppen mun & ser....allmänt dum ut!!
Men å andra är hon i Sveriges mest överhypade svenska-all time!!
Föresten efter följt slut tampen av "Bonde söker fru" kan vi inte låta bli att undra..Var det leftovers allover när 4:an letade bönder?? För fulare & märkligare karlar är väl svårt att hitta. Den som kallas "snyggingen", 37-årige Jan-Olof ser minst 10 år äldre & pratar som om han har hela käften full av kålrötter.
Att han är far till tre barn måste väl tillhöra något av livets mysterium. För hur hittade karln rätt?? 3 gånger??
Man kan även konstatatera att Isacsson borde ta det easy med tandblekningen framöver. Likheten mellan henne & en travhäst är hårfin nu.
Ja, vad vore livet utan dessa "kändisar"??

1 kommentar:

Herr Inkognito sa...

Äntligen en blogg som vågar skriva ett och annat. Det som dock skrämmer mig är att inte så kommenterar inläggen. Folk är för fega helt enkelt.

Keep it up!!!!!