fredag 30 april 2010

Dagens konstaterande!!


Att vi trots allt är lite too old att gå på brorsonens studentskiva med temat "Malibu"(dock är vi fortfarande dj*vligt snygga ska tilläggas).
Att nej, sossarna behöver inte försöka ställa upp i årets val.
De är total chanslösa!! Eller vad sägs om dessa argument de har för att vinna valet;
Straffa de som varit smarta, knegat & sparat & straffa dem utöver redan inbetalad skatt med förmögenhetsskatt!! Ja, men det är nog ett bra sätt att hålla rika svenskar kvar i svedala!!
Höja bensinskatten i syftet att svenskarna ska köpa alternativa miljöbilar. Jo, men de glömmer att ALLA ska också ha råd att köpa in dessa bilar också. Snacka om att glömma bort den socialdemokratiska ideoligin. P-I-N-S-A-M-T!!
Och att kollegerna på TV4 måste vara VÄLDANS trött på Herr Timell.
Det verkar inte räcka med två egna program på kanalen ("Äntligen Hemma" & "Fuskbyggarna") utan nu är han även programledare för "Sveriges Historia". Känns faktiskt inte SÅ seriöst. Vad är det för fel på Herman lindqvist eller & Peter Englund??
Nej, återanvänd sk*ten i parti & minut då istället. Vi vet ju alla hur efterfrågad Agneta Sjödin blev efter par såna vändor!!
Slutligen konstaterar vi att FF inte kommer fira valborg tillsammans vilket inte hänt på flera år...Ja,ja traditioner är till för att brytas som någon trött morsa sa någon gång!!!
Tjing!!

Inga kommentarer: