onsdag 28 januari 2009

FASHIONPACK!?


Så går ännu en dag mot sitt slut & vi har efter alldeles för många visningar bestämt oss för att nu får det vara bra för denna gång.
Så då kan man ju självklart inte låta bli att summera läget, ok...trenderna har vi ju redan kommenterat här (liksom 1000 andra bloggare på nätet) MEN..det mest intressanta är den lilla skock svartklädda får som kallas "modeeliten".
Vi skulle kunna skriva spaltmeter om dessa ibland minst sagt kufiska figurer. Den ena försöker bräcka den andra på temat "Jag. Är. Min. Egen. Modeicon".
Tråkigt då är att vi i Sverige alla ska se ut som ryssar i brödkön.
Varför glammas det inte till lite mera??
Varför glöms de små detaljerna bort?
Varför lyfter man åtminstone inte lite de där ögonlocken som hänger som trista tygpåsar när man faktiskt har ett namn i svängen??
Eller anstränger sig lite mer med håret som hänger som långa 70-tals gardiner, risigt & torrt.
Ja, som ni hör oviktiga saker men herregud vi snackar ju om de mest viktigaste personerna i modevärlden, de som säger vad vi ska ha på oss eller hur vi ska se ut.
Nej, då är det väldigt viktigt att man ska "låtsas" att inte bry sig om mode trots att man slaviskt bloggar, skriver, håller koll på varenda visning & springer galet mycket på utförsäljningarna i stan.
Ja, ärligt talat..modevärlden i Sverige kunde inte vara längre ifrån det glammiga livet man såg i Sex & The City!!
Så alla rådande krafter inom modeindustrin i Sverige, ring er frisör idag, boka in ert för ett mindre ingrepp på Sofiahemmet (kan varmt rekommendera plastikkirurg Leif Gylbert).
Så att när vi nästa gång sammanstrålar faktiskt ser ut så som vi lär ut ute i stugorna!!!
Good luck!!

1 kommentar:

Krister Flodin sa...

köpte just italienska vogue och kan konstatera att den ryska brödkön ringlar även där :D