torsdag 29 januari 2009

IS IT WEDDING WEEK OR WHAT!?

Det har ju inte bara varit FASHION WEEK i Stockholm utan allmän WEEDING WEEK runt om i landet. Det kanske inte alla har märkt...
Det började med bröllopsmässa i helgen med idel gräddbakelser, och galna förälskade par som mitt i lågkonjan tänker lägga 200 000kr(!!) på sitt once-in-a-lifetime-bröllop. Modigt tycker vi då statistiken säger oss hur det egentligen ligger till...
Det fortsatte härom dagen med Bonde Söker Fru-Bröllopet. Ett hastigt & lustigt bröllop där TV4 med största sannolikhet stod för fiolerna.
Vi är så till den milda grad facinerade av detta bondepar så vi var tvunga att ställa DVD:n på inspelning bara för att se det dagen efter. Jisses, man blir både förundrad och förvånad!!
Magnus tycker vi ärligt talat har varit lite mansgrisigt-creepy under hela programomgången, nej förresten, creepy all over. Han har betett sig som om han vore guds gåva till kvinnorna. Samtidigt som han påpekat vissa av tjejerna knappast skulle platsa i Playboy. Om det har vi vara en sak att säga; han är den sämsta utsäkten för en karl!!!
Ja, tillbaka till bröllopet var det ja... Vad finns det att säga...Att det var så smörigt gulligt så om bonde-Magnus vill sadla om, kan han ju lätt börja med mejeri produkter. Vägen ditt är inte lång om vi säger så.
Programmet då? Ja, allt var "stort", "läckert" & oj, de absolut första i historien som gift sig.
Men citaten som tar rekorden är dessa;
"Jag minns det som om det var igår" utropar Magnus när de kommer tillbaka dit de först träffades & ska ha bröllopet. -Ehh, ja, konstigt, ni har väl känt varandra sådär 6 månader??
När Emma säger;"När jag var yngre ville jag ha ett askungebröllop men sedan jag blivit äldre vet jag att det bara händer i sagorna", -Ok, tjejen är 22 år ska det väl påpekas!!
Emmas pappa;" Ja, de i kyrkan vet inte vad det kommer få att vara med om, det är nästan något kungligt", ja.
Man behöver knappast vara en gambler för att nu satsa stort att om 9 månader kommer storken...
Ja, så gulligt. Mindre gulligt blir om man läser X-pressen;"Bonde skiljer sig-det gick för fort".
Jisses, att folk bara orkar!!

Inga kommentarer: