tisdag 10 mars 2009

Blondinbella har gjort det IGEN!!!

Så har Blondinbella gjort det igen..uttalat sig i bästa Karl Bertil Johnsson-anda (om ni minns den*fniss*).
I gårdagens Expressen (ok, vi har redan pinsamt konstaterat att vi är deras trognaste läsare) hade BB en insändare om avundsjukan sinsemellan kvinnor eller som BB så rart kallar det "medsystrar"(ska man vara en präktig tjej så ska man).
Undrar om hon kallar semestrar för grönbete också??
Hon skriver bla "Jag har som 18-årig tjej tagit mig in på arbetsmarknaden..." STOP redan där..Du har vad sa du??
Nej, du har en blogg. En blogg som du promotat med hjälp av din pappa & gud-vet-med-vilka-fler & allt det som sedan följt efter är en annan historia.
Hon fortsätter.."..jag har aldrig upplevt arbetslivet som tufft för att jag är en kvinna.."
Är det bara vi som reagerar på dessa uttalanden..Tjejen lever så högt upp bland molnen så hon vet nog inte ens hur AMS stavas.
BB, de flesta tjejer som är avundsjuka på dig är nog i synnerhet de smarta brudarna. De smarta brudarna som stör sig SÅ på att ärligt talat en nolla som dig har så vansinnigt mycket tur som har befunnit sig på rätt plats vid rätt tid. För du är ju knappast något litterär storhet eller en studie i god smak. Men du har alla dessa små menlösa, identitetstörstande fjortis brudar bakom dig som skulle kommentara om du så visade upp din snorkråka med "Åh, vad fin!! Var har du köpt den??" Men förhoppningsvis växer även de upp & slutar håva in pengar i alla dina företag.
Det är i varjefall det vi stör oss på. Att folk med riktigt talang konstant blir omkörda med folk med dollartecken för ögonen & ett lika hungrigt crew bakom sig för att ta sig dit. Visst, det kan man beundra..Men att beundra din storhet som entreprenör & kalla den för avundsjuka...Seriöst, lilla gumman..GET REAL!!!

13 kommentarer:

Linda sa...

Det var rätt kasst skrivet om jag får säga mitt. Tjejen har lyckats skapa en ny trend, ett nytt medie och skaffat kontakter, klättrat upp i karriären och faktiskt JOBBAT utanför sin blogg också, så jag vet inte riktigt vad det är du tjatar om. Du hade nog inte klagat på att sitta i samma sits.
Jag jobbar och sliter men vet att jag en vacker dag också kan lyckas såsom Isabella gjort. Dock har hon lyckats göra det i tidig ålder.
Och läser du hennes blogg och tankar så ser du att det är en driven tjej bakom allt. Inte hennes pappa.

Linda sa...

Mogna till lite och tänk realistisk, avundsjuka bittra mellanmjölkssvensk.

Frida sa...

Kasst skrivet, snacka om avundsjuka

mrarboc sa...

Jag klickade hit från en spamkommentar ni lämnat hos Egoina och förväntade mig att få en liten stund där jag kunde hata spammare.

Tyvärr måste jag dock hålla med om vad du skriver i det här inlägget:-)

Men oroa er inte. Just nu är hon en söt liten maskot för dom "riktiga" medierna - en kaxig 18-åring, men om några år är hon bara en i raden av före detta C-kändisar som undrar vad fan det var som hände!

(Hatar dock fortfarande sådana där jävla spamkommentarer - det vinner ni inget på i längden)

Miss M sa...

Jag kan inte mera än att hålla med. Hon är så hypad nu, men det lär avta med nästa blondin som får pappas hjälp till att sälja in sig själv *suck*

Anonym sa...

Jag gillar inte BB sen jag läste en kort notis om henne där hon sa att hon hade haft en jobbig dag för hon kunde inte välja mellan en pälsjacka för 12000 eller en skinnjacka för 14000 vilka 18åringar i sverige har dom möjligheterna så nog har hon fått hjälp alltid. Förresten går inte 18åringar i skolan i detta landet?Då har dom definitivt inte dom pengarna att röra sej med.

Sweet Life Style sa...

nya bilder på RP!

Anonym sa...

Jag håller med dig! Läs gärna mina uppfattning om blondinbella på min blogg!
http://malinjakobsson.blogg.se/2009/march/utkast-kara-dumma.html

Anonym sa...

nice blogg DU, kolla IN min nya fotoblogg varje dag, som snart tar sig in på topplistan,
www.gustavzetterlund.webblogg.se
- kreativ, aktiv och nyskapande

Gustav sa...

hihi tack : )

Anonym sa...

hahahaa!! du är så avundsjuk att du spricker, pinsamt! Blondinbella kanske är en barbie, viktigpetter och prektig, men låt henna vara det. Alla är vi väl någonting och hon är så.. men hon är jävligt duktig på det hon gör även om du inte gillar det!

Samina Lindström sa...

Det där med snorkråkan var det roligaste jag läst på länge, varför slutar aldrig kiss/bajs och kroppsavföringshumor att vara roligt...för övrigt så håller jag delvis med om BB. Det hade varit roligare om en tjej av folket blivit rikskändis, som hade hyllats för hennes intelligens, hennes skarpa kommentar och hennes litterära texter..

Angie sa...

Hahaha, helt rätt. Hon är en nolla som blivit känd för ingenting.