torsdag 19 mars 2009

Kändisar -ett vårtecken?!? -DEL 2!!!


Vi bara måste dela med oss av det SÄKRASTE kändis-vårtecknet av alla!!! Det händer att vi gör jobb åt Aftonbladet. På Aftonbladet arbetar en journalist vid namn Lasse Anrell, ni kanske har hört talas om honom... Lasse ÄLSKAR mjukglass och äter minst en om dagen under det ljusa halvåret. Man VET att det är vår, när Lasse tillsammans med en för dagen priviligerad kollega sitter i Aftonbladets entré och äter mjukglass under lunchen. Till den proceduren hör att de glatt och garvarnde kommenterar alla som går förbi. Väldigt lika Statler & Waldorf i the Muppet Show!! DET är ett gott kändis-vårtecken! Vi gillar både Mupparna, mjukglass och Lasse Anrell!

7 kommentarer:

Emily sa...

Tack detsamma! =D Ja absolut, lägger till er nu... Ha en fin dag ni med!

Jack Sparrow sa...

Mycket riktigt, på AB sliter stol en halvfigur vid namn Lasse Anrell, men att kalla honom för en journalist är en grov förolämpning mot Svedalas samlade journalistkår. En gnällig fitta som fes är nog en mer sanningsenlig och passande beskrivning av den ovannämnda herr Anrell. Men,mjukglass kan han äta,utan tvekan,och då är det ju självklart ett läge för er mupparna att älska mjukglass och Anrell,fanfar,den heliga treenigheten,muppar,mjukglass,meslasse. Vaya Con Dios mina små lamm.

Julia sa...

Hej! Nu har jag lagt till er på bloglovin, så gör gärna samma sak!Ha en bra dag!

Emily sa...

Skulle vara supershysst om ni ville hjälpa mig vinna ett par skor genom att rösta på min outfit här:

http://karinolofsson.se/2009/march/mina-favoritbidrag-till-reebok-tavlingen-del.html#comment

noelle sa...

HAR DU BLOGGVÄRLDENS SNYGGASTE OUTFIT?

Var med och tävla om ett french manicure kit från YSL! Mer info på http://www.noelles.devote.se/blogs/1495337/taevling-.htm#WriteComment

Kram

Anonym sa...

Heej ni e ditlagda.. så lägg till mej med ;)

kristall.webblogg.se

Anonym sa...

Tack desamma måste jag säga =) Jag lägger till er!

Ha de fint!