onsdag 18 mars 2009

Peddo varning!!!!!

Beware!!
Igår satt vi och planerade ett stylingjobb på ett fik/ konditori vid Mariatorget.
När vi ska resa oss för att gå ser vi att det bakom oss sitter en mycket ung thailänskt gosse (kanske ca 17 är gammal) brevid en betydligt äldre herre, typ 66-70 års åldern med en glänsande vigselring på fingret.
Och nej, det var inte morfar med sitt adopterade barnbarn. Gossen satt nästan i knät på gubben.
Eftersom thai-pojken verkade ha problem med det svenska språket satt de & skrev i ett block till varandra.
Är det ärligt talat inte så man mår illa??
Vi hade god lust att hosta ett "peddo" men besinnade oss i sista stund.
Man kan ju inte hjälpa att undra om mannens fru sitter där hemma & tittar på "Hem till gården" i tron att Sture tar en promenad runt kvarteret.
Tänk er, det kan vara ER man, ER pappa, ER morfar, ER bror....
Ja, som sagt man mår illa för mindre och vi har lovat oss själva att nästa gång rikta våra vassaste Louboutin klackar på ett speciellt ställe så han blir obrukbar för resten av sitt patetiska liv!!!
Vi har överseende med det mesta, Rosingar/ Gyllingar, blåsta blondbellor & mycket annat skit, men ärligt talat DÄR går faktiskt gränsen!!!
P.S
Och OM våra pojkvänner läser detta & känner sig det minsta träffade väntar er ett VÄRRE öde en en klack i skrevet;-))

7 kommentarer:

Miss Mystery sa...

Kan man inte anmäla gubbjäveln? euuuuuuuuuh!

Em, 15 år och gravid med tvillingar. sa...

Jo fast en pedofil tänder på barn. Ett barn som inte har kommit in i puberteten. Så frågan är om den pojken såg liten ut? Visst är det snuskigt och fel ändå men troligtvis så åker han inte dit på det.

hanna b sa...

ja, det var ju vidrigt. vad var det för stylingjobb ni gjorde? :)

Angelica sa...

Jag har sett liknande fenomen och jag blir lika mörkrädd varje gång...

Till EM:
Det är pedofili även om det inte handlar om ett såkallat "barn" Det är åldersskillnaden man talar om och om den äldre är över 60 och den yngre är under 20 så anser jag att det klassas som Pedofili.

Värre brott finns inte!!! Fy fan!

Djävulens Advokat sa...

Brott? Det är väl inget brott om det rör sig om två vuxna människor över 18 år. oavsett om den ena är 200 år gammal. Så vida det inte rör sig om prostitution eller att den ena parten är minderårig.. Sen kan man tycka att det är vidrigt.. men inte olagligt

Jack Sparrow sa...

Eh,tänk om han var jultomten och grabben skrev sin önskelista,eller om grabben var en manhora,eller en transa,eller en Sverigedemokrat,eller en bärplockare som skrev ett kontrakt för kommande säsong,.eller om grisarna kunde flyga,eller om ni drar förhastade slutsatser,.varför inte fråga rakt ut nästa gång? Peace over and out.

Fendi sa...

Yeah! It's true!
I so hate it sometimes but IT happens! :(

/