torsdag 23 april 2009

Trött, tröttare, tröttast.......stämmer nog väldigt bra in på 80-talisterna.
I Kvällsöppet hos Ekdal (4:an) igårkväll satt en gång 80-talister & suckade å pustade att arbetsmarknaden är i stort sett omöjligt att ta sig in på.
Två inbjudna brudar hade sökt jobb i stort sett varje dag i 10 månaders tid utan napp...Hmmm...går ni verkligen på det??
Nej, inte vi heller.
Brudarna som var från Borås (Sveriges absolut fulaste & tristaste stad) har all tid i världen att sönderbleka håret & klump måla ögonfransar men något jobb de får de bara inte.
Att flytta från Borås var bara inte att tänka på för det var ju jobbigt..Att starta eget gick inte (trots att en av brudarna gått en sådan kurs) för det verkade ju jobbigt..Men ehh..att jobba är faktiskt ibland jobbigt..men ibland också förbannat roligt också.
Och mitt upp i allt sitter pajasen Gustav Fridolin & uttalar den ena åsikten efter den andra (förrförra veckan var det väl i debatt) och vad f*n vet han om arbetsmarknaden som fd politiker???
Nej, tycker vi slår fast här & nu att 80-talisterna ÄR dj*vligt trötta men det klart efter vuxit upp med förebilder som P Hilton & Brittan Spears vad finns där att förvänta??
Poor bastards!!

P.S men egentligen skulle föräldrarna till den här generationen få den största kängan eller åtminstone kollektivt stå i skamvrån!!!

P.S 2 En Eloge till Marcus Birro som får oavsett vad programmet handlar om till att det i slutändan alltid handlar om honom, SÅ osvenskt!!!

2 kommentarer:

Angel sa...

I stället för att klanka ner på alla 80-talister,tycker jag du ska sluta vara en sån bitter gammal tant,ännu värre om du är född på 90 talet då är d mest sorgligt *s*

Viktor sa...

Tråkigt att ni drar en hel generation efter att ha sett det här inslaget. Kan lova er att tjejer som dessa finns i alla generetioner. Och killar för den delen.
Med största sannorlikhet så är det just den här typen som i framtiden fastnar i förorterna, fortfarande bleker hårtet, och sminkar sig fult. Samt saknar jobb. Och deras största händelser i vardagen kommer att vara när grannen (den andra tjejen) kommer över så dessa kan gnälla över livet tillsammans.

Men herregud, det här är inget som är unikt med 80-talister.
En sak till, sluta länka på Schulmans blogg, sjukt irriterande, och bloggen är sjukt tråkig.


Ha en trevlig dag.