tisdag 29 september 2009

SEX, SEX & ÅTER SEX!!!!


Var på fest häromveckan (Grattis "E", Sveriges snyggaste 25-åring) & det började pratas om sex (såklart)...eller framförallt om att det är way 2 much sex i teve-serier nu förtiden (tyckte vi). Ok, kalla oss gamla nuckor men när sex blir överexponerat blir det ju bara trist till slut. Förr kunde man inte slå upp en söndagsbilaga förrän man kunde läsa vad din partner drömde om i sexväg eller hur du skulle bli en bra älskare.
Nu förtiden är det teveserierna som fått sig en överdos i ämnet. Kolla bara L-Word, en bra serie men alldeles för mycket muspullande i tid & otid, för att inte tala om att precis HELA LA är lesbiskt!! Californacation, samma sak.. Manusförfattarna (säkerligen unga, kåta & lata gossar) glömde storyn totalt & tänkte säkert "Äh, vi skriver in mycket sex. Det funkar alltid så kan vi gå hem tidigt den här veckan/ säsongen".
Lustig är att de som är sådär 6-8 yngre tycker inte så...Men det klart är man uppfödd på det så fine. Har man vuxit upp med Paris H & hennes one night in Paris har man ju självklart ett annat sätt att se på saken;-))
Vi andra som var unga teens när Twin Peaks & Arkiv X var störst tyckte det var coolt ändå. Utan sexet uppkört i ansiktet. Kanske vi oxå njuter mer & bättre av siffran sex då oxå. Who knows??

Inga kommentarer: