tisdag 8 december 2009

Jag vill bli ett...F-R-E-A-K!!!


Aldrig har väl en serie som den som går på TV4 "Jag vill bli stjärna" bevisat alla de fördomar man haft mot dessa uberbarn & deras föräldrar. Först har vi en hiskligt (really creepy) liten tös som siktar vid 11 år ålder att bli störst...i USA!! Ok, visst får man drömma, framförallt i den åldern & visst är det bra med föräldrar som puschar men ser de verkligen inte vilken litet tillgjort monster till människa de skapat. Så till den milda grad att hon får tillochmed Carola att likna världens mest naturligaste & friskaste person. Visst, vi tror säkerligen vi kommer se mer av henne i framtiden. Men en hemsk människa är en hemsk människa även om den råkar hamna i strålkastarljuset för en stund.
By the way...tycker ni inte att jäntan ser ovanligt blodfattig ut, kanske mamma i sin iver att producera en monsterstjärna glömmer bort vitamintillskottet ett barn behöver som leker vuxenliv.
Den åldriga (oops) paret som fått en liten tennisstjärna på äldre dagar gör ALLT för sin lilla gosse men har de överhuvudtaget ifrågasatt om killen har någon talang?? Mamma sa även i programmet att de började spela golf i tidig ålder med sonen & nejdå, vi är inte ett dugg förvånade. Människor som vill vara lite fiina redan från början finns i varje hörn nuförtiden & alla talar de Nacka/ Lidingödialekt. Dock ska erkännas att gossen är söt som spunnet socker & kan vara överlycklig att han inte ärvt mammas gigantiska snok. Det skulle varit ivägen när han servat kan vi lova.
Den riktigt wacky fotbollsfamiljen vet vi inte ens om de är värda att kommentera men det skulle inte förvåna oss det minsta om det visade sig att mamma & pappa är halvsyskon & har en gemensam kusin på köpet!!
Ja, lyckas man mot förmodan med konstycket att få barn är detta ett utmärkt program att banda in att ha i uppfostringsyfte. Alltså alla de fallgroppar man ska undvika.
Att gå i skolan & plugga för att få en bra utbildning verkar bara vara för amatörer tydligen;-))
På TV 4 på tisdagar!!

Enjoy!!!

Inga kommentarer: