torsdag 10 december 2009

Och detta hände i världen.....


Ja, har man slut på nya saker att blogga om räcker det med att slå på TV:n.
Man sitter som ett STORT ? hela kvällen.
Idag var det Kvällsöppet med Ekdal.
Först handlade det om ett kollektivt spritförbud på julafton för respekt för alla barn som far illa.
Tyvärr missade någon ställa den viktigaste frågan..
På VILKET sätt skadar Carl Jan Granqvist en unge med krökande föräldrar om han själv tar en eller två nubbar på julafton??
Doreen Månsson, en lattjo böna vi kände en gång i tiden satt & surade över spritandet men vi minns henne som en riktigt glad partypingla som hängde på gayklubbar en gång i tiden. Hurvida hon var nykter då eller inte var ivarjefall vi för berusade för att komma ihåg- thank god;-))
Lite X-tra "jag-mötte-Lassie-på-B-nivå" är att vi skyltat ett skyltfönster åt henne en gång i tiden..men det är en HELT annan historia..
Kvällens Debatt nr 2 fortsatte om hela världens praktarsle Tiger Woods.
Förstår inte riktigt var Ekdal hittar alla dessa urkorkade bloggerskor till dessa debattpaneler. Låter han Marcus Birro ragga upp dem på nätet ihopp att de ska nå fame & fortune på 15 minuter, eller??
Och apropå Marcus "Jag-blev-mobbad-en-gång-&-se-på-mig-nu-hur-stor jag är"Birro, en gång nörd alltid nörd. Det kan inget ändra på oavsett hur mycket strålkastarljus man för tillfället råkar hamna i...Måtte han bara åka ut fort som f*n ur Let's Dance...
Ja, som ni hör..inga snälla "flickor" här inte..Blir nog ingen tomte för oss i år heller. Men rediga flickor fixar sina egna hårda paket i jul på ett eller annat sätt;-))
Framförallt då PV:n har lite X-tra ledigt;-))
Tjing!!!

1 kommentar:

Stefan Falkelind sa...

Precis. De missade den viktigaste frågan. Han skadar knappast nån unge om han tar sig en nubbe på julafton.